Jäätynyt mies putosi lentokoneesta - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Jäätynyt mies putosi lentokoneesta

Lounais-Lontoon hyvämaineisen Mortlaken asukkaat kokivat erittäin epämiellyttävän aamun, kun heidän kotikadultaan löytyi kuollut mies.

11.9.2012 7:17

Varhain sunnuntaiaamuna eräs alueen asukkaista kertoi kuulleensa "järkyttävän pamauksen" verhoja avatessaan.

- Luulin, että joku jäi auton alle, Annie Williams kertoi Daily Mailille.

Äänen aiheuttaja oli kuitenkin noin 30-vuotiaaksi arvioitu mies, jonka jäätyneen ruumiin uskotaan pudonneen kadulle Heathrown kentälle laskeutumassa olleen lentokoneen laskutelineistä.

Britannian ilmailuviranomaisen mukaan tapahtuma ei edes ole ainutlaatuinen:

- On yllättävää, että ihmiset edelleen yrittävät moista. Tuollaisesta ei ole mitään mahdollisuuksia selvitä, Richard Taylor sanoi.

- Suurissa korkeuksissa ilma laskutelineiden ympärillä laskee jopa 40 pakkasasteeseen, joten siellä ollut henkilö on itse asiassa jäätynyt kuoliaaksi. Jos laskeutumassa olevan koneen laskutelineissä on kuollut ihminen, niin hän ei kyllä pysy siellä.

Viranomaiset epäilevät, että mies olisi Pohjois-Afrikasta lähtöisin oleva salamatkustaja, jonka ruumis putosi satoja metrejä kadulle pysäköidyn auton päälle.

Silminnäkijöiden mukaan mies ruhjoutui pahoin, mutta kukaan muu ei loukkaantunut onnettomuudessa.

- Hänellä oli yllään siniset farkut, valkoiset lenkkarit ja tumma huppari, nimettömänä pysytellyt todistaja kuvaili.

- Tämä on ollut jokseenkin synkkää ja melkoisen karmivaa. Tapahtumapaikan siivoaminen kesti kuusi tuntia. Kaupungin työntekijän piti tulla siivoamaan jäljet ja kun hän saapui, niin hänellä oli mukanaan vain luuta ja ämpäri.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?