Hans Kristian Rausing kommentoi vihdoin hurjia Palme-väitteitä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Hans Kristian Rausing kommentoi vihdoin hurjia Palme-väitteitä

Luksusasunnostaan Lontoossa kuolleena löytynyt Eva Rausing väitti, että hänen appensa Hans Rausing olisi tilannut Olof Palmen murhan vuonna 1986.

Tetra-Pak-perijä Hans Kristian Rausing tuomittiin vaimonsa kuoleman salaamisesta.­

6.9.2012 7:31

86-vuotias Hans Rausing on Tetra Pak -konsernin entinen suuromistaja ja Eva Rausingin puolison Hans Kristian Rausingin isä.

Vaimonsa hautaamisen estämisestä tuomittu Hans Kristian Rausing on nyt kommentoinut ensimmäistä kertaa Palme-väitteitä, kertoo Dagens Nyheter.

- Eva oli fantastinen nainen, jota kohtasi suuri epäoikeudenmukaisuus. Mutta tällä salaliittoteorialla ei ole mitään todellisuuspohjaa, Hans Kristian Rausing kertoi tekstiviestillä kirjailija Gunnar Wallille.

Juuri Gunnar Wall sai Eva Rausingilta sähköpostiviestejä, joiden mukaan Hans Rausing olisi murhauttanut Palmen ja että Hans Kristian Rausing olisi salannut tämän tiedon viranomaisilta.

- Toivon että ymmärrät, että Evan luulo Palme-tietojen salailemisesta on täysin väärä, Hans Kristian Rausing viestitti Dagens Nyheterin mukaan.

Eva Rausing oli Hans Kristian Rausingin amerikkalaissyntyinen vaimo. Hänet löydettiin kuolleena kotoaan Lontoon Chelseasta toukokuussa. Päihteistä vakavasti riippuvainen pariskunta oli elänyt huumehöyryistä elämää luksusasunnossaan jo pitkään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?