Pormestari nukkuu kadulla todistaakseen kaupungin turvallisuuden - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Pormestari nukkuu kadulla todistaakseen kaupungin turvallisuuden

Puerto Ricon San Juanin pormestari sanoo nukkuvansa kadunvarressa bussissa todistaakseen, että pääkaupungin kadut ovat turvallisia.

Katurikollisuus on suuri ongelma Keski-Amerikassa. Kuva on Meksikosta, missä väkivaltaisuudet ovat usein liitoksissa huumekauppaan.­

4.8.2012 6:58

Pormestari Jorge Santini sanoi torstaina, että hän aikoo viettää perheensä kanssa useita öitä bussissa, joka on parkkeerattu milloin millekin kaupungin useista lähiöistä.

Lisäksi Santini on aikeissa kokata paikallisille asukkaille Puerto Ricossa tyypillisiä riisi-papuaterioita. Tempaus on osa miehen vaalikampanjaa, sillä hän toivoo tulevansa valituksi virkaansa uudelleen marraskuussa.

Santini haluaa teollaan todistaa, että rikollisuus ei todellisuudessa ole ottanut niskalenkkiä pääkaupungista, vaikkakin suurin osa saaren 1 117 henkirikoksesta viime vuonna tapahtui juuri pääkaupunkiseudulla.

Pormestari Satini on tunnettu erikoisista tempauksistaan. Hän julkaisi taannoin lomaltaan postikortin, jossa hän perheineen poseerasi antilooppia syövän täytetyn leopardin kanssa.

Santini on toiminut San Juanin pormestarina vuodesta 2001.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?