Nelivuotias yritti ostaa junan nettihuutokaupassa - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Nelivuotias yritti ostaa junan nettihuutokaupassa

Pikkupoika tarjosi kokonaisesta junasta 18 000 euroa.

2.7.2012 14:30

Nelivuotias uusiseelantilaispoika yritti ostaa oikean junan tarjoamalla siitä huutokaupassa huimia summia, kertoo Orange News -sivusto.

Uudessa-Seelannissa Wellingtonin alueella toimivan rautatieyritys Metlinkin omistajat ajattelivat unelmiensa toteutuneen, kun yritys sai vanhasta junasta avajaistarjoukseksi 29 990 dollaria, eli noin 18 000 euroa.   Pian kuitenkin kävi ilmi, että Trade Me -nettihuutokaupan tarjouksen takana oli junista innostunut pikkupoika.

Äiti kirjoitti Metlinkille sähköpostin, jossa kertoi olevansa todella pahoillaan. Hän sanoi nelivuotiaansa vain leikkineen huutokauppasivulla ja toivoi, että pojan tekemä tarjous poistettaisiin nettisivulta.

Metlinkin asiakaspalvelujohtaja Zelda MacKenzie kirjoitti vastaukseksi: ”Hetken jo luulin, että olisin rakastumassa sinuun, mutta sitten pilasit kaiken.”

Trade Me suostui tarjouksen poistamiseen.

Asiakaspalvelujohtaja MacKenzie oli ihmeissään pikkupojan kyvyistä.

- Se on kiehtovaa, koska tarjousta korottaakseen pitää klikata kahta tai kolmea eri vahvistusta. Lapsi on erityisen terävä jos osasi lukea kaiken sen.

Juna, joka oli palvellut Wellingtonin alueella vuodesta 1940 saakka, otettiin pois käytöstä tällä viikolla ja laitettiin myyntiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?