Ei EM-futista vaan ABG (Asian Beach Games). Iranin Hassan Mobarhan ja Kiinan Liu Yisi tiukassa tilanteessa Beach Soccer turnauksessa Aasian Beach Gamesissa Kiinan Haiyangissa. Iran voitti turnauksen kaatamalla Kiinan 2-0. ABG on joka toinen vuosi järjestettävä rantalajien kilpailutapahtuma, joka järjestettiin nyt kolmatta kertaa.

Tunnistatko tämän katseen? Sehän on Venäjän presidentti Vladimir Putin, joka on tapaamassa energiayhtiöiden johtajia vuosittaisessa talousfoorumissa Pietarissa. Samaisessa foorumissa Putin tapasi myös presidentti Sauli Niinistön. Tilaisuuden avajaispuheen pitänyt Putin korosti voimakkaasti julkisen talouden vakauden merkitystä, ja se jäi myös Niinistön mieleen. "Se on sillä tavalla tervetullutta ja tervettä ajattelua, että jos nyt jotakin on unohtunut tässä läntisessä maailmassa niin juuri se puoli", Niinistö analysoi STT:n mukaan. Niinistö sai kulkea talousfoorumin pitopaikassa messukeskus Lenexpossa melko rauhassa ilman liikoja selälle taputtelijoita. Hän vaikutti olevan ennen foorumin avajaisia melko tuntematon nimi monille Venäjän talousihmisille. Niinistö tunnetaan foorumin jälkeen kuitenkin huomattavasti entistä paremmin, sillä hän astui avajaisissa puhujanpönttöön heti presidentti Putinin jälkeen.

Intialaisäiti Maya Yadav pitää sylissään siamilaisia kaksosiaan Stutia ja Aradhnaa sairaalassa Betulissa. Lääkäreistä ja muista intialaisista sekä kansainvälisistä asiantuntijoista koostuva 34 hengen tiimi on aloittanut kirurgisen toimenpiteen, jolla vuoden vanhat kaksoset erotetaan toisistaan.

Brasilian alkuperäisasukas kävelee poliisien vartioimalla kadulla Rio de Janeirossa YK:n Rio 20-ympäristökokouksen aikana. Alkuperäiskansat luovuttavat kokouksen yhteydessä Kari-Oca II -nimellä tunnetun julistuksensa maailman päättäjille. Yli 500 alkuperäiskansoihin kuuluvaa ihmistä eri puolilta maailmaa on saapunut kaupunkiin allekirjoittamaan julistuksen. Julistuksessa vaaditaan muiden muassa kunnioittamaan alkuperäiskansojen roolia ympäristön säilyttämisessä ja sitoutumista ekologiseen kehitykseen, ihmisoikeuksiin ja äiti maan oikeuksiin. Rio 20 -kokousta, on jo ehditty arvostella kovin sanoin. Neuvottelujen loppuasiakirjasta päästiin sopuun jo ennen kokouksen alkua, ennen kuin valtioiden päämiehet edes saapuivat paikalle. Arvostelijoiden mukaan asiakirja on riittämätön. Alkuperäinen Rion ilmastokokous pidettiin vuonna 1992.

Viilennystä etsimässä. 3-vuotias Theo-poika pelaa jalkapalloa suihkulähteessä Georgetownin rantapuistossa Washington DC:ssä. Helle ja kosteus ovat saaneet ilman lämpötilan kaupungissa tuntumaan jopa 38 celcius-asteelta.

Palestiinalaiset mielenosoittajat heittelevät kiviä yhteenotoissa Israelin poliisin kanssa Oferin vankilan ulkopuolella länsirannalla lähellä Ramallahia. Mielenosoituksen tarkoituksena on tukea Israelin vankiloissa olevia palestiinalaisvankeja. Israelilaisen ihmisoikeusryhmän mukaan jo 71 päivää nälkälakossa olleen palestiinalaisvangin Akram Rikhawin kunto on heikentynyt niin, että hänen henkensä on vaarassa. Ryhmän mukaan hän on myös kieltäytynyt riippumattoman lääkärin säännöllisistä käynneistä.

Pakistanilaismies pitää sylissään pommi-iskussa loukkaantunutta lasta sairaalassa Peshawarissa. Pommi tappoi kaksi ihmistä ja 16 haavoittui. Pommi oli asetettu lähelle Panj Peerin rukouspaikkaa tiheästi asutetulle alueelle. Peshawarin kaupunkia on pidetty Talibanin merkittävänä tukialueena ja kaupunki on myös usein yhdistetty Al-Qaedaan.

Talvipäivänseisaus. Aymara-alkuperäiskansaan kuuluvat asukkaat kohottavat kätensä tavoitellakseen ensimmäisiä talvipäivänseisauksen auringonsäteitä Kuun laaksossa lähellä La Pazia Boliviassa. Talvipäivänseisaus merkitsee Aymara-kansalle uuttavuotta. Talvipäivänseisaus oli eteläisellä pallon puoliskolla eilen, kun pohjoisessa oli kesäpäivänseisaus.

Laavaa ja tuhkaa. Fuego-tulivuori Siquinalan kaupungissa Guatemalassa on viime päivinä sylkenyt laavaa ja tuhkaa. Viranomaiset ovat nostaneet valmiuttaan aluella mahdollisen purkauksen vuoksi. Tulivuori sijaitsee noin 80 kilometriä pääkaupungista Guatemala Citystä etelään.