Ufo-etsijät sukelsivat Itämereen - "mysteeri pinnan alla" - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Ufo-etsijät sukelsivat Itämereen - "mysteeri pinnan alla"

Tutkimusryhmä tutkii nyt mysteeristä muodostelmaa Itämeressä. Heidän mukaansa kyse on jostain "hyvin epätavallisesta", kertoo Aftonbladet.

9.6.2012 8:42

Aarteenetsijät Peter Lindberg ja Dennis Åsberg havaitsivat kummallisen muodostelman Itämeren pohjassa kaikuluotaimella viime kesänä.

11 hengen tutkimusretki ja tv-ryhmä lähti viime viikolla etsimään laivalla kummallista, noin 90 metriä halkaisijaltaan olevaa ympyränmuotoista muodostelmaa Itämeren pohjasta.

Nyt ryhmä on vihdoin saapunut muodostelman vierelle ja eilen iltapäivällä oli ensimmäinen sukellus, kertoo Aftonbladet.

"Sukeltajat ovat todella yllättyneitä. On varmaa, että jotain epätavallista piileskelee merenpohjassa - mysteeri pinnan alla", aarteenetsijät kirjoittavat nettisivuille löydöstään.

He eivät kuitenkaan paljasta, mitä oikein ovat nähneet.

- Emme ole tavoittaneet heitä täältä (Tukholma) käsin, emmekä tiedä mitä he ovat löytäneet. He lähettävät videota ja kuvia ensiviikon alussa, kertoo tiedottaja Josephine Görander lehdelle.

Spekulaatiot ovat käyneet kuumana muodostelman ympärillä. Arvailuja on kaikkea lentävästä lautasesta kivimuodostelmiin.  Sukeltajat uskovat, että kyseessä voisi olla kaasuesiintymä tai meteoriitti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?