Äärioikeiston kansanedustaja löi kommunistia aamutelevisiossa - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Äärioikeiston kansanedustaja löi kommunistia aamutelevisiossa

Kreikan poliitikasta ei tunnu puuttuvan väriä tai äärilaitoja.

Kultainen aamunkoitto -puolueen Ilias Kasidiaris päätyi lyömään kommunistipuolueen Liana Kanellia Kreikan aamutelevisiossa.­

7.6.2012 16:05

Kreikassa äärioikeistolaisen puolueen kansanedustaja hyökkäsi yksityisen tv-aseman aamuohjelmassa kahden vasemmistoa edustavan naiskansanedustajan kimppuun.

Kultainen aamunkoitto -puolueen tiedottajanakin toimiva Ilias Kasidiaris heitti ensin lasillisen vettä Syriza-puolueen Rena Douroun päälle ja sen jälkeen läpsi ja löi kommunistipuolueen Liana Kanellia.

Kasidiaris suivaantui siitä, että Dourou toi esiin syytökset, joiden mukaan Kasidiaris oli osallinen vuonna 2007 tapahtuneeseen mukilointiin. Mukilointi on oikeuskäsittelyssä.

Kanelli yritti puolustaa vesilasillisen päälleen saanutta Dourouta ja heitti Kasidiarisia sanomalehdellä. Tämä haukkui Kanellia kommariksi ja ryhtyi lyömään.

Kasidiaris lukittiin tv-asemalla yhteen huoneeseen, mutta hän mursi oven ja pakeni. Hän soitti asemalle myöhemmin ja väitti Kanellin hyökänneen ensin. Lisäksi hän syytti tv:tä kuvien peukaloinnista. Kansanedustajasta annettiin torstaina pidätysmääräys.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?