Traagisesti kuollut Kennedyn suvun jäsen siunattiin - paikalla useita julkisuuden henkilöitä

Julkaistu: , Päivitetty:

Ystävät ja läheiset kokoontuivat lauantaina muistamaan viimeisintä Kennedyn suvun traagisesti kuollutta jäsentä. Paikalla oli useita julkisuuden henkilöitä.
Aiemmin tällä viikolla kuolleena löydetty Mary Kennedy siunattiin St. Patrickin kirkossa Bedfordissa New Yorkissa.

Hautajaiset olivat yksityistilaisuus, mutta niihin osallistui useita julkisuuden henkilöitä. Kennedyn muistoa olivat kunnioittamassa muiden muassa näyttelijät Susan Sarandon, Dan Aykroyd, Chevy Chase ja Edward James Olmos, tennislegenda John McEnroe ja muusikko Paul Shaffer.

Glenn Close lauloi ja Seinfeld-tv-sarjan luoja Larry David piti puheen seremoniassa.

Mary Kennedyn ex-aviomies Robert F. Kennedy Jr piti tilaisuudessa muistopuheen. Robert F. Kennedy Jr on salamurhatun presidentti John F. Kennedyn veljenpoika, jonka isä senaattori Robert F. Kennedy myös salamurhattiin 1960-luvulla.

Robert F. Kennedy Jr:n sisar Kerry Kennedy ylisti edesmennyttä hyvää ystäväänsä toimittajille kirkon edessä ennen siunaustilaisuuden alkua ja luonnehti tätä ”mahtavaksi” ja ”kauniiksi” ihmiseksi.

- Hän todella välitti kaikista läheisistään, Kerry Kennedy totesi.

52-vuotiaan Mary Kennedyn ruumiinavaus paljasti kuolinsyyksi hirttäytymisestä aiheutuneen kuristumisen. Hänet löydettiin kuolleena kotoaan torstaina.

Mary Kennedy työskenteli arkkitehtinä. Hän kärsi huume- ja alkoholiriippuvuudesta ja mm. kärähti kahteen otteeseen rattijuopumuksesta juuri eron aikoihin. Mary Kennedy ja Robert F. Kennedy Jr erosivat vuonna 2010.

Mary Kennedy haudataan Kennedyjen sukutilalle Hyannis Portiin Massachusettsin osavaltioon.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt