Viisi kuoli perhesurmassa Phoenixissa

Julkaistu:

Arizonalaismies ampui neljä ihmistä ja lopulta itsensä Phoenixin esikaupunkialueella eilen iltapäivällä.
Ampuminen alkoi hieman kello yhden jälkeen keskiviikona iltapäivällä Gilbertin esikaupunkialueella Phoenixin ulkopuolella.

Poliisin erikoisjoukot eristivät osan Lago Estancian omakotialueesta ja käskivät alueen asukkaita pysyttelemään sisätiloissa.

Kun poliisit tunkeutuivat omakotitaloon, josta laukaukset olivat kuuluneet, heti löysivät paikalta neljä kuolluttta ihmistä ja pahoin haavoittuneen 1-2-vuotiaan tyttövauvan.

Haavoittunut lapsi kiidätettiin sairaalaan, jossa hänet julistettiin kluolleeksi.

- Kaikki merkit viittaavat perheväkivaltatilanteeseen, totesi Gilbertin poliisilaitoksen ylikonstaapeli Bill Balafas tiedotusvälineille.

Poliisi ei julkistanut muiden surmansa saaneiden ikää tai sukupuolta. Poliisi ei tuoreeltaan vahvistanut tietoja, että perhesurmiin syyllistynyt mies olisi tappanut itsensä ammuskelun päätteeksi.

Poliisi löysi surmapaikalta kaksi käsiasetta ja haulikon.

Perhesurma on järkyttänyt syvästi Lago Estancian omakotialueen asukkaita.

- Minä olisin kyllä tullut ja ottanut sen lapsen. Olen raivoissani. Minä en voi saada lapsia ja sitten muut ihmiset tekevät jotain näin mielipuolista, perhesurman nuorimman uhrin kohtalosta järkyttynyt DeAnn Rawson sanoi The Arizona Republic -lehdelle.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt