Nainen halusi elää pelkällä valolla – nääntyi kuoliaaksi - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Nainen halusi elää pelkällä valolla – nääntyi kuoliaaksi

Thelocal.ch-sivusto kertoo Sveitsin itäosissa eläneestä naisesta, joka oli täysin vakuuttunut siitä, että hän pystyisi elämään pelkällä valon voimalla. Yritys ei päättynyt hyvin.

26.4.2012 9:10

Noin 50-vuotias sveitsiläisnainen nimittäin nääntyi kuoliaaksi.

Naista innoitti elokuva In the Beginning There Was Light, jossa sveitsiläinen antroposofi Michael Werner ja intialainen joogi Prahlad Jani kertoivat eläneensä vuosia pelkällä henkistymisellä ilman ravintoa. Nainen luki myös aiheeseen liittyvää kirjallisuutta valmistautuessaan elämään valolla.

Nainen aloitti uuden elämän olemalla viikon syömättä ja juomatta. Tämän jälkeen hän joi vielä nestettä, mutta heikko olemus herätti hänen lastensa huolen.

Nainen lupasi lapsilleen lopettaa valolla elämisen, mutta näin ei käynyt. Nainen menehtyi, ja ruumiinavauksessa kuolinsyyksi varmistui nääntyminen.

On sinänsä hämmentävää, ettei tapaus ole ainutlaatuinen. Thelocal.ch:n mukaan 31-vuotias saksalaismies kuoli verenkierron romahtamiseen vuonna 1997 yritettyään elää pelkällä valolla.

Seuraavana vuonna 53-vuotias uusiseelantilainen nainen menehtyi nestehukkaan, jonka aiheutti niin ikään usko pelkän valon voimalla elämiseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?