Työntekijät lapioivat kivihiiltä kuorma-autoihin Jammussa Intiassa. Hallitus ja oppositio ovat kiistelleet kivihiilikaupoista Intiassa sen jälkeen kun selvisi, että kivihiiltä on mahdollisesti myyty alihintaan ja valtio on näin kärsinyt jättitappioita.

Auto tulvan keskellä Quebecissa Kanadassa. Sainte-Anne-joki on tulvinut jo kaksi päivää ja aiheuttanut yli 450 ihmisen evakuoinnin.

Hyvää itsenäisyyspäivää, Kreikka. Vahdinvaihtoseremonia tuntemattoman sotilaan muistomerkin ja parlamenttirakennuksen edessä Ateenan keskustassa Kreikassa. Maa juhlii itsenäisyyspäiväänsä huomenna sunnuntaina. 25. maaliskuuta vuonna 1821 alkoi Kreikan itsenäisyyssota 400 vuotta kestänyttä ottomaanien hallintoa vastaan.

Burmasta kotoisin oleva lapsi etsii kaatopaikalta käyttökelpoista tavaraa Mae Sotin kaupungissa Thaimaassa lähellä Thaimaan ja Burman rajaa.

Kohta molskahtaa. Meksikon German Sanchez ja Ivan Garcia hyppäävät miesten uimahyppykisassa Pekingin Vesikuutiossa Kiinassa. Uimahyppyjen World Series 2012 -kisan voitti Kiinan Cao Yuan ja Zhang Yanquan. Vesikuutio tuli tunnetuksi vuonna 2008 Pekingin olympialaisten uima-areenana.

Auringonlaskun ratsastajia? - Ei sentään. Kilpahevoset hyppäävät esteen yli Newburyn kilparadalla Englannissa.

Tanssin taikaa. Seuratanssijat kilpailevat New Yorkissa. Tanssijoita jopa 200 maasta osallistuu tapahtumaan, joka juhlistaa Arthur Murray -seuratanssistudioiden satavuotispäivää.