Jumala paljasti Yhdysvaltojen seuraavan presidentin - mutta se on salaisuus - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Jumala paljasti Yhdysvaltojen seuraavan presidentin - mutta se on salaisuus

Jos et malta odottaa marraskuulle Yhdysvaltojen seuraavan presidentin valintaa, taivuttele Pat Robertson puhumaan.

Pat Robertsonilla on salattua tietoa.

6.1.2012 20:24

Amerikkalainen äärikonservatiivinen tv-saarnaaja väitti nimittäin keskiviikkona Jumalan jo paljastaneen hänelle tulevan presidentin henkilöllisyyden, kertoo Blaze.

Tästä huolimatta Robertson ei kuitenkaan halunnut tv-lähetyksessään kertoa tämän nimeä.

-Uskon, että Hän näytti minulle seuraavan presidentin, mutta minun ei ole lupa puhua siitä, joten jätän teidän pimentoon. Mutta luulen tietäväni, kuka se tulee olemaan, Robertson lateli suositussa “700 Club”-ohjelmassaan.

Se on varmaa, ettei Jumala halunnut preidentiksi nykyistä johtajaa Barack Obamaa, sillä Robertson suostui paljastamaan osia ilmoituksesta.

- Sisäinen paine on repinyt maanne kahtia... Presidentillänne on radikaali näkemys maan tulevaisuudesta, joka on enemmistön vastainen. Odotettavissa kaaosta ja halvaannusta...Kyseessä on hengellinen taisto, joka voidaan voittaa vain rukouksella. Maailman tulevaisuus on vaakalaudalla, sillä jos Amerikka kaatuu, ei ole enää vahvaa vapauden ja sorrettujen puolustajaa, Jumala varoitti Robertsonin mukaan.

Robertson on aiemmin aiheuttanut lukuisia kohuja mm. väittämällä ohjanneensa Yhdysvaltoja uhanneita hurrikaaneja rukouksella ja syyttämällä jumalattomia ”homoja, pakanoita ja feministejä” syyskuun 11. päivän terrori-iskusta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?