Haudankaivaja varasti kitaran ruumiin kädestä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Haudankaivaja varasti kitaran ruumiin kädestä

Wisconsinlaisen hautausmaan työntekijä on syytettynä arvokkaan Fender Telecaster -sähkökitaran varastamisesta kuolleen kitaristin arkusta.

Fender Telecaster. Kuvan kitara ei liity tapaukseen.­

30.11.2011 5:50

Haudankaivaja selitti tekoaan sillä, että hänen mielestään kitara oli liian kallisarvoinen esine laitettavaksi hautaan, raportoi paikallinen Green Bay Press-Gazette.

Steve Conard, 39, on syytettynä 2 000 dollarin, eli 1 500 euron arvoisen kitaran varastamisesta Randall Jourdanin arkusta. Jourdan kuoli 67-vuotiaana toissa viikolla.

Hänen omaistensa mukaan kitara oli aseteltu arkuun niin, että Jourdanin sormet puristivat tilaustyönä valmistetun kitaran vartta. Jourdan oli työskennellyt kitaristina 40 vuoden ajan.

- Oli vainajan ainoa toive saada kitaransa mukaan arkkuun, kertoo edesmenneen Jourdanin naisystävä Shirley Schuyler.

- En tiedä vitsailiko hän vain, mutta hän oli toistanut toiveensa niin usein, että yritimme toteuttaa sen.

Hautaustoimiston työntekijöiden mukaan kitara oli arkussa, kun se toimitettiin hautausmaalle sijoitettavaksi hautakryptaan.

Toinen haudankaivaja tuli epäluuloikseksi kun oli kuullut Conardin sanoneen: Se on Telly, tosi arvokas kitara. Minun täytyy saada se. Se on aivan liian arvokas hautaan.

Poliisi löysikin kitaran Conardin asunnosta.

Pidättämisen jälkeen Conard oli sanonut, ettei "tämä ole, mitä tavallisesti teen. Minä vain arvostan hienoja instrumentteja".

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?