Naiset raiskasivat miehiä outojen rituaalien vuoksi - "Pakottivat seksiin jokaisen kanssa"

Julkaistu:

Naisjoukon epäillään raiskanneen miehiä saadakseen siemennestettä rituaaleja varten Zimbabwessa.
Poliisi epäilee, että tekojen takana on koko maan laajuinen naisryhmittymä.

Kohua herättäneiden tapausten oikeudenkäynti alkaa tänään pääkaupungissa Hararessa. Syytettynä on kolme naista. Oikeudenkäynnistä uutisoi BBC.

Aikaa ehti kulua yli vuosi ennen kuin tapauksen yhteydessä tehtiin ensimmäiset pidätykset.

Naisten epäillään raiskanneen miehiä ja ottaneen kondomien avulla talteen siemennestettä. Poliisi uskoo, että siemennestettä käytettiin rituaaleihin, joiden oli tarkoitus tuoda vaurautta.

”Pakottivat seksiin jokaisen kanssa”



Yksi epäiltyjen naisten uhri kertoi kokemuksistaan nimettömänä Zimbabwen tv:ssä heinäkuussa. Hänen mukaansa raiskaukset tapahtuivat, kun kolmen naisen ryhmä tarjosi hänelle autokyytiä Hararessa.

- Yksi naisista heitti vettä kasvoilleni ja samalla he piikittivät minuun jotakin, joka sai minut seksuaalisesti halukkaaksi, mies kuvailee.

- He pysäyttivät auton ja pakottivat minut seksiin jokaisen kanssa ja useita kertoja kondomeja käyttäen. Kun he lopettivat, he jättivät minut pusikkoon täysin alastomana, mies sanoo.

Miehen sanoo tunteneensa naisten piikittämän aineen aiheuttamaa seksuaalista halukkuutta vielä sairaalassa, jonne ohikulkijoiden hälyttämä poliisi hänet toimitti.

Naiset vastaavat oikeudessa 17 syytteeseen törkeistä "säädyttömistä hyökkäyksistä". Tapaus on siinä mielessä hankala, että Zimbabwen laki ei tunne rikosnimikettä, jossa nainen raiskaa miehen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt