Kissanpennun dramaattiset hetket: joutui pesukoneeseen ja vesi alkoi nousta - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Kissanpennun dramaattiset hetket: joutui pesukoneeseen ja vesi alkoi nousta

Pienelle kissanpennulle Scampille oli käydä hullusti, kun se innostui leikkimään emäntänsä pyykeillä Colchesterissä Britanniassa.

10.11.2011 19:39

Valkoisen ja kullankirjava kissa hyppäsi pesukoneeseen, kun sen emäntä Frances Leate, 29, kääntyi hakemaan lisää vaatteita. Hän täytti koneen ja laittoi 40 asteen ohjelman päälle.

Kone alkoi ottaa vettä. Kissa oli sisällä. Leate jatkoi puuhailuaan toisessa huoneessa tietämättömänä asiasta.

Yhtäkkiä hän tajusi, ettei Scampia näkynyt missään ja tunsi ikävän nipistyksen vatsassaan.

Hän ryntäsi keittiöön ja näki kauhukseen veden pinnan nousevan vääjäämättä pyykinpesukoneen rummussa. Hysteerinen nainen sammutti koneen, mutta automaattilukitus esti luukun avaamisen.

Luukkua vasten Leate näki Scampin pienet kasvot.

- Se katsoi minua, se näytti aivan kauhealta, Leate kertoo The Telegraph -lehdelle.

- Olin paniikissa. Mietin, että pitäisikö minun soittaa poliisi tai palokunta apuun.

Naapurinsa avustuksella Leate sai lopulta koneen auki, mutta apu näytti tulleen liian myöhään. He nostivat elottomalta tuntuvan ruumiin lattialle.

Sitten Scampin rinta värähti aavistuksen: se hengitti sittenkin!

Leate kiiti autollaan eläinlääkärin luo, joka kertoi kissan keuhkoissa olevan runsaasti vettä. Se kuitenkin selvisi antibioottikuurilla

Pieni kissa on tosin ollut taistelija elonsa alusta saakka. Se pelastettiin kadulle jätetystä laatikosta muutaman viikon ikäisenä. Nyt Scampi on toipunut niin hyvin, että se on ollut uudelleen kiinnostunut pyykinpesukoneesta.

Ilta-Sanomat kertoi viimeksi kesällä melkein vastaavasta tapauksesta Skotlannissa. Sekin päättyi onneksi kissan kannalta onnellisesti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?