Tämä pariskunta voitti lotossa 115 miljoonaa – tekevät 20 ystävästään miljonäärejä lahjoituksilla

EuroMillions-lotossa tähtitieteelliset 101 miljoonaa puntaa eli 115 miljoonaa euroa voittanut brittipariskunta palkitsee lähipiirinsä avokätisesti.

11.10.2011 18:37

Dave ja Angela Dawes kertoivat tiedotustilaisuudessa tiistaina antavansa pois ison siivun jättipotistaan.

- Meillä on lista 15-20 ihmisestä, joista aiomme tehdä miljonäärejä. He ovat ihmisiä, jotka ovat auttaneet meitä elämämme aikana, Dave Dawes sanoi brittilehti Daily Mailin mukaan.

Esimerkiksi Angelan isä on saamassa Rolls Roycen.

Pariskunta itse aikoo hankkia rahoilla muun muassa uuden kodin sekä sijoituskiinteistöjä Lontoosta ja ulkomailta. Lähitulevaisuuden suunnitelmissa on lomamatkat Las Vegasiin ja Sveitsiin.

47-vuotias Dave Dawes työskentelee – ei tosin enää kovin pitkään – trukkikuskina Premier Foods -yhtiössä, joka on yksi Ison-Britannian suurimmista ruoantuottajista. Vaimo Angela on vapaaehtoistyöntekijä British Heart Foundation -säätiössä.

Viime perjantaina lottovoiton saanut kihlapari on ollut yhdessä neljä vuotta. Naimisissa he eivät vielä ole, mutta aikomus on astella alttarille ensi vuonna.

Ensi töikseen Dave aikoo ostaa vaimolleen uuden kihlasormuksen nykyisen, varsin vaatimattoman sormuksen tilalle.

- Aiemmin meillä ei ollut varaa mennä naimisiin. Päätimme, että otan mieheni sukunimen, koska kuitenkin menemme naimisiin jossakin vaiheessa ja nimeni muuttuisi joka tapauksessa, vaimo selitti sukunimensä taustaa.

Dawesit asuvat pienessä huoneistossa Wisbechissa Cambridgeshiressa. Suunnitelmissa on ison asunnon ostaminen Chelseasta.

Dave ja Angela Dawes.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?