Outo työtapaturma: Paineilmaletku takapuolesta sisään, pysyvät vammat miehelle

Julkaistu:

Brittiläinen sähkömies oli kuolla karmeassa työtapaturmassa, jossa paineilmaletku päätyi miehen peräaukkoon ja puhalsi sisäkaluihin pysyvät vammat.

Garreth Durrant, 26, oli vetämässä johtoja asuntovaunuun työpaikallaan tehtaassa vuosi sitten heinäkuussa, kun hänen takanaan käytössä ollut raskas paineilmaputki lipesi miehen jalkojen väliin ja siitä edelleen sisään.

-Tuntui kuin minut olisi puhallettu täyteen, se oli elämäni suurin järkytys. Ilma pihisi sisälläni, se oli hyvin outoa. Sinä hetkenä en tuntenut kipua, mutta lääkärien mukaan se johtui adrenaliinista. Se iski myöhemmin enkä pysty edes kuvaamaan kuinka kauheaa se oli, Durrant kertoi Telegraphille.

Durrant kiidätettiin sairaalaan, jossa hän joutui hätäleikkaukseen repeytyneen suoliston takia. Hän joutui viettämään viikon sairaalassa ja pitämään kuukausia avannetta.

Tapaturman jäljiltä mies kärsii edelleen äkillistä vatsakipukohtauksista ja hänen ruokahalunsa on sekaisin. Hän yritti palata työhön, mutta sai paniikkikohtauksen.

Durrantin mukaan perheen, jonka 3-vuotias lapsi saa pian sisaruksen, elatus on ollut onnettomuudesta asti vaikeaa.

Oikeus alkaa tänään käsitellä Durrantin korvausvaatimusta työnantajalta. Durrantin mukaan paineilmalaitteen käsittelyyn ei oltu annettu tarvittavaa ohjeistusta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt