Pyrkii maailman lihavimmaksi naiseksi – tavoitteena yli 700 kiloa

Julkaistu:

330-kiloinen Susanne Eman tavoittelee vielä 400 lisäkiloa, kertoo Daily Mail verkkosivuillaan.
Yhdysvaltain Arizonassa asuva 32-vuotias kahden lapsen yksinhuoltajaäiti haluaa ylittää 360 kilon rajapyykin vielä tämän vuoden puolella.

- Tällä kasvunopeudella saavutan 730 kiloa, kun olen 41- tai 42-vuotias, Eman suunnittelee.

Hän käy kahden poikansa kanssa kerran kuussa kaupassa. Tuolloin lastataan kuusi kärryllistä ruokaa kahdeksassa tunnissa.

- Se on kuin kokonainen työpäivä, Eman miettii kauppareissujaan.

Hän aloitti oudon projektinsa huomattuaan, ettei pysty estämään lihomistaan luonnollisin keinoin.

- Kaksi vuotta sitten tajusin olevani yli 200-kiloinen. Olin häviämässä taisteluani painonnousua vastaan. Huomasin, että itse asiassa viehätin miehiä enemmän, mikä tuntui hyvältä, Eman muistelee.

Eman kulkee sähkömopolla, eikä pysty käymään töissä lihavuutensa vuoksi. Hän kertoo pysyvänsä aktiivisena tekemällä yksinkertaisia harjoitteita ja käymällä säännöllisesti terveystarkastuksissa.

- Käyn taapertamassa sekä venyttelen ja treenaan päivittäin. Lihaksieni pitää pystyä kannattelemaan painoani, joten niiden on pysyttävä vahvoina, Eman selventää.

Hän on sopinut siskonsa kanssa, että tämä huolehtii Emanin kahdesta pojasta, jos hän itse sairastuu.

Lääkäri on varoittanut Emania, että hänen outo tavoitteensa voi viedä häneltä hengen. Silti hän haluaa painoennätyksen nimiinsä.

- Hän pelaa venäläistä rulettia elämällään. En ikinä rohkaisisi ketään kokeilemaan samaa, päivittelee tohtori Patrick Flite.

Susanne Eman on jo vienyt nimiinsä maailman lihavimman äidin tittelin newjerseyläiseltä Donna Simpsonilta, joka painaa hieman alle 320 kiloa.

Vuonna 1994 vain 34-vuotiaana kuolleen Carol Yagerin on kerrottu raskaimmillaan painaneen 727 kiloa, mutta tätä huippua ei koskaan dokumentoitu. Hän painoi kuollessaan 545 kiloa.

Kuvia Susan Emanista voi katsella Daily Mailin sivuilta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt