Outo raiskauskäsittely: Vaivani vuoksi harrastan seksiä tietämättäni - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Outo raiskauskäsittely: Vaivani vuoksi harrastan seksiä tietämättäni

Teinitytön raiskauksesta syytetty brittimies kertoo olevansa syytön, sillä hän kärsii tilasta, jonka vuoksi hän voi harrastaa seksiä tietämättään unissaan.

30.6.2011 17:37

Pembrokeshiressä käytävässä omituisessa oikeudenkäynnissä syytetty Stephen Davies, 43, toi oikeuteen uniekspertin todistamaan vuosia kestäneestä ”seksomniastaan”.

Todistajina toimi myös miehen kaksi aiempaa kumppania, jotka kertoivat usein yöllä heränneensä nukkuvan Daviesin lähentelyihin ja käyneensä uinuvan miehen kanssa jopa keskusteluja, joista tämä ei myöhemmin ollut tietoinen, kertoo Daily Mail.

Nyt käsiteltävä tapaus sattui syksyllä 2009, jolloin tuolloin 16-vuotias kipeänä ollut tyttö oli mennyt nukkumaan Daviesin huoneeseen, koska siellä oli viileämpää.

Hän kertoi heränneensä keskellä yötä siihen, että Davies harrasti seksiä hänen kanssaan. Välillä mies oli poistunut huoneesta keittämään teetä ja palannut toistamaan teon, mitä syyttäjä pitää todisteena tietoisesta toiminnasta.

Seuraavana päivänä Davies lähetti tytölle tekstiviestin ja tiedusteli oliko jotain tapahtunut, sillä hän ei muistanut mitään.

Oikeudessa todistaneen asiantuntijan mukaan seksomnia on verrattavissa unissakävelyyn ja se on todellinen vaiva. Siitä kärsivät usein syvää unta nukkuvat miehet ja siihen voi sisältyä lähes minkälaista tahansa seksuaalista toimintaa.

Valamiehistön tärkeimpänä tehtävänä onkin mahdollisesti päättää, onko Daviesin vaiva totta vai oliko kyseessä suora hyväksikäyttö.

Oikeudenkäynti jatkuu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?