Ventovieraan suudelma pelasti miehen hengen - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Ventovieraan suudelma pelasti miehen hengen

Itsemurha-aikeissa ollut nuori mies pelastui täpärästi.

25.6.2011 10:21

Orange Newsin mukaan teini-ikäinen kiinalainen tyttö tuli hetkessä kuuluisaksi, kun hän pelasti tuntemattoman miehen itsemurhalta suutelemalla häntä huulille.

19-vuotias Liu Wenxiu oli shoppailemassa ystävänsä kanssa Kiinan Shenzenissä sijaitsevassa ostoskeskuksessa, kun hän näki väkijoukon seuraavan kaiteessa roikkuvaa miestä.

- Nuori mies oli kaiteen ulkopuolella, ja hän piti veistä rinnallaan, mutta kukaan ei näyttänyt yrittävän puhua hänelle, Wenxiu kertoo.

- Halusin auttaa häntä, mutta poliisi ei päästänyt minua miehen luokse. Valehtelin, ja kerroin hänen olevan poikaystäväni. Sanoin, että hän halusi tappaa itsensä minun vuokseni.

Poliisi päästi Wenxiun juttelemaan itsemurha-aikeissa olleelle miehelle. Mies sanoi olevansa surullinen, koska hänen perheensä oli hajonnut.

- Olen myös rikkinäisestä perheestä, ja ymmärsin häntä täydellisesti, Wenxiu sanoo.

Keskustelun päätteeksi Wenxiu yllätti miehen ja yleisön astumalla eteenpäin, kietomalla kätensä miehen ympärille ja antamalla hänelle suudelman.

Palomies hyödynsi kaksikon suutelutilanteen, ja ryhtyi toimeen. Hän hyökkäsi eteenpäin, otti otteen miehestä ja veti hänet turvaan.

- Hänen tarinansa kosketti minua, ja tunsin oikeasti olevani hänen tyttöystävänsä ja voivani auttaa häntä, Wenxiu sanoi tapahtuman jälkeen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?