Vaarallinen suhde: Kolmiodraama johti raskaana olleen naisen murhaan - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Vaarallinen suhde: Kolmiodraama johti raskaana olleen naisen murhaan

Yhdysvalloissa on käynnissä paljon julkisuutta saanut murhaoikeudenkäynti, joka väkivaltaisessa mustasukkaisuudessaan muistuttaa Michael Douglas-Glenn Close -klassikkoa Vaarallinen suhde.

9.3.2011 12:36

Oikeudessa istuu syytettynä 43-vuotias Marni Yang, joka oli aloittanut suhteen ex-NFL-pelaaja Shaun Gayleen.

Yangin uskotaan pitkällisen harkinnan ja järjestelyn tuloksena ampuneen Gaylen kahdeksannella raskaana olleen tyttöystävän Rhoni Reuterin, 42, lokakuussa 2007.

Syyttäjien mukaan kyseessä oli mustasukkainen kolmiodraama. Alkuviikosta oikeudessa todistanut Gayle myönsi harrastaneensa seksiä Yangin kanssa viimeksi vain päivää ennen murhaa.

Syyttäjien mukaan Yang olisi vaatinut Reuteria keskeyttämään kaksi aiempaa raskauttaan ja vastustanut kiivaasti myös kolmatta.

Hän suunnitteli murhaa kuukausia ja yritti peittää jälkensä käyttämällä muun muassa peruukkia ja hävittämällä aseen betoniin, kertoo Chicago Tribune.

Yang pidätettiin vasta kaksi vuotta rikoksen jälkeen, kun poliisit onnistuivat salakuuntelulla nauhoittamaan Yangin ja tämän ystävän käymän puhelinkeskustelun.

Kiinteistövälittäjä Yangilla on itsellä kolme lasta edellisestä avioliitostaan. Jos hänet tuomitaan, luvassa on elinkautinen rangaistus.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?