Mies hurjasteli moottoritiellä - vaimo konepellillä! - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Mies hurjasteli moottoritiellä - vaimo konepellillä!

Amerikkalaismies joutui kaltereiden taakse ajettuaan 56 kilometriä moottoritiellä vaimon ollessa auton konepellin päällä.

2.3.2011 22:05

Tapahtumasarja sai alkunsa lauantaina aamulla Kalifornian Mantecassa, kun pariskunnan välille kehkeytyi iso riita. Mies oli lähtemässä autolla tiehensä, kunnes vaimo tuli estelemään.

- Vaimo oli mennyt auton eteen pysäyttääkseen miehensä menon. Hän oli hypännyt konepellille ja pitänyt tuulilasinpyyhkijöistä kiinni, kertoi poliisin tiedottaja Rex Osborn uutistoimisto AP:lle.

Vaimo ajatteli, ettei mies uskaltaisi ajaa metriäkään hänen ollessa auton konepellillä. Toisin kävi, ja niin mies kaasutti kohti moottoritietä.

Tapaus tuli poliisin tietoon, kun ihmiset alkoivat soitella hätänumeroon havaintojaan autosta, jonka konepellillä roikkui nainen.

56 kilometrin ajon jälkeen mies pysähtyi. Nainen kapusi konepelliltä alas, mutta mies tekikin U-käännöksen ja ajoi takaisin kotiinsa.

Ohikulkija vei naisen sairaalaan hypotermiaoireiden vuoksi.

Poliisi kävi hakemassa aviomiehen kotoa ja pidätti hänet. 36-vuotiasta aviomiestä epäillään nyt murhan yrityksestä, sieppauksesta ja perheväkivallasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?