Tanskandoggi-seksistä syytetty Armand Pacher valittaa elämänsä olevan pilalla - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Tanskandoggi-seksistä syytetty mies valittaa elämänsä olevan pilalla

Syytteet eläinrääkkäyksestä 65-vuotiasta floridalaismiestä vastaan ovat rauenneet fyysisen todistusaineiston puutteessa, kertoo Miami Herald.

Pacherin tapaus levisi maailmalle viime kesänä.

14.1.2011 8:06

Armand Pacher joutui viime kesänä syytteeseen seksin harrastamisesta tanskandogginsa kanssa. Patcher oli nimennyt lemmikkinsä 80-luvun supermallin Christie Brinkleyn mukaan.

Pacherin syytteet lähtivät siitä, kun mies vei koiransa silmäleikkaukseen. Kun klinikan hoitaja tiedusteli puhelimessa koiran terveydestä, Patcher oli vastannut: ”Hän ei tunnu nauttivan enää seksistä yhtä paljon. Ehkä syy on se, etten ole viime aikoina ollut kovin energinen”.

Patcherin mukaan hän vitsaili, mutta hoitaja ilmoitti kommentista eteenpäin, koira tutkittiin ja niin alkoi myös rikostutkimus.

Tutkimuksessa eläinlääkäri havaitsi mielestään koirassa merkkejä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Koiran virtsasta löytyi lisäksi spermaa, joka oli todennäköisesti ihmisestä.

Patcherin puolustus syytti arvostettua lääkäriä Melinda Merckiä vääristä päätelmistä ja hankki asiantuntijoita, jotka onnistuivat kyseenalaistamaan väitteet. Niin oikeus päätyi todistusaineiston puutteessa vapauttamaan miehen syytteistä.

-Tämä ei ole ilon hetki minulle. Vaikka syyttäjät päättivätkin nyt todeta, että ei tässä mitään, elämäni on pilalla, Pacher sanoi oikeudenkäynnin jälkeen viitaten ympäri maailmaa ja internettiä levinneeseen pidätysuutiseensa.

Eläköitynyttä vakuutusjohtaja Pacheria uhkasi pahimmillaan viiden vuoden vankeustuomio.

Armand Pacherin tapaus levisi maailmalle viime kesänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?