Varo, tämä saa lentoemännän sapen kiehumaan! - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Varo, tämä saa lentoemännän sapen kiehumaan!

Matkustajien hyvinvoinnista vastaavat lentoemännät kertovat Valittujen Palojen kyselyssä suorat sanat. Kannattaa totella näitä ohjeita, jos haluaa osakseen hyvää palvelua hymyn kera.

22.10.2010 23:54

- Haluatko ärsyttää lentoemäntää oikein kunnolla? Tunge käsimatkatavarasi jo valmiiksi täyteen ylälokeroon, jätä se raolleen, istu paikallesi ja odota jotakuta (minua!) korjaamaan ongelman, jonka juuri aiheutit.

- Jos sinulla on vauva, tuo vaipat mukanasi. Jos olet diabeetikko, ota mukaan injektioneulat. Jos sinulla on korkea verenpaine, älä unohda lääkkeitäsi. Ettei minun ei tarvitse tehdä vaippaa terveyssiteestä ja tyynyliinasta eikä kysyä muilta matkustajilta, sattuisiko heillä olemaan ylimääräisiä inhalaattoreita.

- Jollet ole huomannut, niin koneessa on yleensä muitakin kuin sinä. Joten älä leikkaa varpaankynsiäsi, älä kuorsaa kovalla äänellä äläkä harrasta henkilökohtaisia hommiasi peiton alla.

- Tee palvelus itsellesi ja ota mukaan kynä. Et usko, kuinka moni pyytää kynää täyttääkseen maahantulolomakkeita. Minulla on muutama kynä, muttei kahtasataa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?