Bernard Madoffin alushousut myytävänä - katso video! - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Huutokauppa lauantaina - Ostaisitko huijarin alushousut?

Pyramidihuijari Bernard Madoffin ylenpalttinen elämäntyyli jätti jälkeensä kasapäin luksustuotteita. Hänen haalimiaan esineitä myydään eteenpäin huutokaupassa lauantaina.

Bernard Madoffin alushousut.

11.11.2010 9:00

Mies itse tuomittiin talousrikoksista 150 vuodeksi vankilaan. 72-vuotias pankkiiri istuu tuomiotaan tällä hetkellä pohjoiscarolinalaisessa vankilassa.

Lauantain huutokaupassa kaupitellaan Madoffin alushousuja, italialaisia samettitohveleita ja t-paitoja. Osa vaatekappaleista ja asusteista on merkitty monogrammein eli hänen nimikirjaimillaan.

Listalla on myös petivaatteita, keittoastioita, laukku käytettyjä vaatteita varten, kynsisaksia ja jopa shampoopulloja. Lisäksi myytävänä on kelloja, antiikkihuonekaluja ja taideteoksia ja intiaaninaamioita.

- Hän rakasti kenkiä ja käytti paljon rahaa 250 kenkäpariin - joista jotkut ovat käyttämättömiä, kertoi meklarina toimiva Bob Sheehan.

Esineitä on yhteensä 489. Niiden arvo on suunnilleen puolitoista miljoonaa dollaria eli noin 1,1 miljoonaa euroa. Huutokaupan tuotoilla korvataan pyramidihuijarin uhrien menetyksiä. Edellinen Madoff-huutokauppa tuotti yhteensä miljoona dollaria.

Arvokkain esine lauantain huutokaupassa on Bernard Madoffin vaimon 10,5 karaatin timanttisormus. Sen arvo on vähintään 300000 dollaria eli noin 220000 euroa.

Bernard Madoffille kuuluneet kengät.

Osa kengistä on käyttämättömiä.

Karvakäsineet kuuluivat Madoffin vaimolle.

Madoff halusi, että nimi on komeasti näkyvillä myös vaatteissa.

Vaimon sormus on huutokaupan arvokkain esine.

Kultainen monogrammi koristaa tohveleita.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?