Madeleine-video ei näkynytkään miljoonille - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Madeleine-video ei näkynytkään miljoonille

Ponnistelut Pikku-Madeleinen löytämiseksi jatkuivat, kun hänen kasvonsa heijastettiin tänään jalkapallo-ottelun katsojille. Aiemmin kerrottiin, että video leviää myös yli 450 miljoonan tv-katsojan silmien eteen, mutta näin ei käynytkään. Videovetoomus pyöri ainoastaan Wembleyn stadionilla, kertoo uutistoimisto Reuters.

Madeleinen videovetoomuksen toivotaan auttavan tytön löytymisessä.

19.5.2007 17:15 | Päivitetty 19.5.2007 22:32

Yli kaksi viikkoa sitten kadonnut Madeleine McCann näytettiin kaksiminuuttisella videolla, mutta vain muutama kuva vetoomuksesta esitettiin ottelun jälkeisessä tv-ohjelmassa.

Havainto Marokosta?

Brittituristi väittää nähneensä madeleinen Marokossa kymmenen päivää sitten brittimiehen kanssa. Marie Olli kertoo, että vaaleahiuksinen, pyjamissa ollut pikkutyttö oli hänen mielestään aivan varmasti Madeleine, Daily Mail -lehti kertoo.

- Hän näytti surulliselta ja hieman eksyneeltä, nainen kertoi. Poliisi on tietoinen naisen havainnoista.

Madeleinen perhe on sanonut uskovansa, että tyttö on kuljetettu ulos Portugalista ja mahdollisesti nimenomaan Pohjois-Afrikkaan.

Maddyn katoaminen on käynnistänyt kansanliikkeen, johon myös eri julkkikset ovat liittyneet. Muun muassa futistähti David Beckham on vedonnut tytön puolesta ja Harry Potter -kirjailija JK Rowling on tarjonnut suuren palkkion tytön löytymiseen johtavista tiedoista. Madeleinin löytämiseksi perustetulla nettisivustolla on käyty yli 75 miljoonaa kertaa.

Madeleine on ollut kadoksissa jo yli kaksi viikkoa, mutta vanhemmat uskovat yhä hänen löytyvän hengissä. Kate ja Gerry McCann nähtiin tänään kirkon iltajumalanpalveluksessa rukoilemassa tyttärensä puolesta.

Portugalin poliisi on nimennyt kaksi epäiltyä. Toinen on britti Robert Murat ja toinen hänen liikekumppaninsa, venäläinen Sergei Malinka.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?