Brittipoliisikin kuulustelee Maddyn vanhempia - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Brittipoliisikin kuulustelee Maddyn vanhempia

Madeleinen vanhemmat joutuvat uusiin kuulusteluihin. Portugalin poliisi on laatinut 40 kysymyksen listan brittipoliisille. Listalla on kysymyksiä, joihin Kate ja Gerry McCann eivät suostuneet vastaamaan kuulusteluissa Algarvessa.

Kate ja Gerry McCann joutuvat brittipoliisiin kuulusteltaviksi.­

2.10.2007 10:18

Portugalin syyttäjä Luis Bilro Verao on viimein sallinut uudet kuulustelut, Daily Mail -lehti kertoo. Verao kielsi vanhempien kuulustelut syyskuun lopulla, sillä hänen mielestään näyttöä vanhempia vastaan ei ollut riittävästi.

Kuulusteluissa poliisi keskittyy kahteen tuntiin McCannien Huelvan-matkan aikana 3. elokuuta, jolloin vanhemmat ajoivat Espanjan puolelle. Vanhempien mukana oli liuta toimittajia, mutta McCannit hävisivät raporttien mukaan kahdeksi tunniksi toimittajilta.

- Vanhemmat puhuvat mielellään Huelvasta. Matkasta ja paikoista, joissa vanhemmat vierailivat on täydet raportit, tiedottaja Clarence Mitchell totesi IS:lle.

Poliisi epäilee lehtitietojen mukaan, että Madeleine olisi kuollut pudotessaan portaita alas lähtiessään etsimään vahempiaan yöllä.

Poliisi "sataprosenttisen" varma,Maddy kuoli asunnossa

Portugalin poliisien kerrotaan olevan "sataprosenttisen" varma, että Madeleine kuoli asunnossa.

Poliisi tutkii teoriaa, jonka mukaan vanhemmat antoivat lapsilleen unilääkkeitä lähtiessään ravintolaan ystäviensä kanssa. Madeleine olisi kuitenkin herännyt ja lähtenyt harhailemaan asunnossa.

Mitchell kiisti väitteet portaita pitkin putoamisesta.

Asunto sijaitsee pohjakerroksessa ja siellä on vain kymmenen porrasta. Portaikko on niin matala, ettei siihen kuole. Ja jos Madeleine olisi vierinyt portaita alas, miten kukaan naapuri ei olisi huomannut asiaa? Mitchell ihmetteli IS:lle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?