Maddyn vanhemmat julkistivat piirroksen sieppaajasta - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Maddyn vanhemmat julkistivat piirroksen sieppaajasta

Madeleine McCannin vanhemmat ovat julkistaneet piirroksen, joka heidän mukaansa esittää tytön sieppaajaa. Piirroksen ovat tehneet McCannien palkkaamat etsivät todistajanlausuntojen perusteella.

Madeleinen vanhempien julkaisema kuva tytön sieppaajasta on tehty todistajanlausuntojen perusteella.

25.10.2007 23:36

- Uskomme, että tämä mies vei Madeleinen asunnosta, ja mielestämme on erittäin tärkeää, että tämä kuva on saatu tehtyä. Jos joku tuntee tämän miehen, pyydämme ottamaan yhteyttä luottamukselliseen vihjepuhelimeemme välittömästi, sanoi McCannien edustaja Clarence Mitchell.

Kuva on rakennettu pääasiassa Kate ja Gerry McCannin ystävän Jane Tannerin lausunnon perusteella.

Tanner on kertonut nähneensä eteläeurooppalaisen näköisen miehen Ocean Club -hotellin luona katoamisiltana 3. toukokuuta Portugalin Algarvessa. Tanner kuului McCannien kanssa hotellin tapasravintolassa illastaneeseen seurueeseen.

Tannerin mukaan miehellä oli ruskea takki ja beiget housut, ja hän kantoi käsissään jotain, joka saattoi olla lapsi. Mies oli noin 35-40-vuotias ja noin 170 senttiä pitkä.

Piirroksessa miehen käsivarsilla onkin nukkuva lapsi, jolla on samanlainen yöpuku kuin Madeleinella oli yllään.

McCannien edustajan mukaan piirros on julkaistu Portugalin poliisin "hiljaisella suostumuksella".

Sky Newsin mukaan piirroksen laatimisessa olisi käytetty apuna FBI:n kouluttamia asiantuntijoita. Piirroksessa on jätetty hahmottelematta henkilön kasvot, koska niitä Jane Tanner ei nähnyt.

- Tämä on yksi tärkeä vaihe tutkimuksissamme Madeleinen katoamisesta. Toivomme, että tämä toimii muistin virkistäjänä kenelle tahansa tuona iltana paikalla olleelle, joka on voinut nähdä tämän miehen, Clarence Mitchell sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?