Madeleinen vanhemmat syyttömiä tyttärensä katoamiseen - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Madeleinen vanhemmat syyttömiä tyttärensä katoamiseen

Kate ja Gerry McCann vapautetaan maanantaina todennäköisesti kaikista epäilyistä, jotka koskevat heidän osuuttaan parin 4-vuotiaan Madeleine-tyttären katoamiseen.

18.7.2008 17:39

Useat brittilehdet raportoivat perjantaina, ettei vanhempia vastaan ole löytynyt mitään todistusaineistoa.

- Poliisi ei ole löytänyt mitään. Heillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin puhdistaa heidät epäilyistä, tutkimuksia lähellä oleva lähde kertoi Mirror-lehdelle.

Portugalin ylin syyttäjäviranomainen Fernando Pinto Monteiro ilmoitti jo tällä viikolla, että hän antaa maanantaina tärkeän ratkaisun Madeleinen katoamiseen liittyen.

Brittilehtien saamien tietojen mukaan Pinto Monteiro aikoo vapauttaa epäilyistä paitsi vanhemmat myös Robert Muratin, joka on ollut niin ikään "muodollinen epäilty". Lisäksi uskotaan, että tapauksen tutkinta julistetaan päättyneeksi tuloksettomana.

McCannit eivät halunneet vielä eilen kommentoida tulossa olevaa ratkaisua.

- Kate ja Gerry odottavat syyttäjäviranomaisen lausuntoa ennen kuin he ottavat kantaa asiaan, vanhempien edustaja Clarence Mitchell sanoi.

Madeleine McCann katosi Portugalissa reilu vuosi sitten toukokuussa. Hänen vanhempiaan on kohdeltu epäiltyinä kymmenen kuukauden ajan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?