Kissanpentu piinasi poliisia - katso video! - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Kissanpentu piinasi sakottavaa poliisia

Amerikkalaispoliisit ovat tottuneet hyökkäyksillään virantoimitusta häiritseviin koiriin, mutta texasilaisen Taylorin poliisilaitoksen konstaapeli Keith Urban ei häkeltynyt, kun itsepintainen kissanpentu piinasi ylinopeussakkoa kirjoittanutta poliisia.

18.11.2009 9:05

Konstaapeli Urban oli pysäyttänyt ylinopeutta ajaneen auton FM 112 -tien varteen, kun paikalle sipsutti muutaman kuukauden ikäinen kissanpentu.

Urbanin puhutellessa ylinopeutta ajanutta kuskia kissanpentu alkoi kiivetä poliisin punttia pitkin ylös. Urban yritti pariin otteeseen häätää jalalla kissan kauemmaksi, mutta itsepintainen mirri ei tönimisestä lannistunut, vaan kapusi lopulta Urbanin pään päälle.

Urban ei antanut päälleen keikkuneen kissanpennun häiritä virantoimitusta, vaan kirjoitti ylinopeuteen syyllistyneelle kuskille sakkolapun.

Partiovuoronsa päätyttyä konstaapeli Urban otti yhteyttä esimieheensä, ylikomisario Don Goergensiin, sillä hän epäili tapahtumasarjan tallettuneen poliisiauton tuulilasikameran kautta myös esimiestensä ja poliisin toimintaa valvovien tahojen nähtäväksi.

- Saattaa olla, että olen vaikeuksissa. Viimeisellä pysähdykselläni jouduin tuuppimaan kauemmaksi kissaa ja pelkään, että joku saattaa sanoa minun vahingoittaneen kissaa, Urban kertoi esimiehelleen.

Ylinopeutta ajaneen auton pysäytys tapahtui Carl Bitterin omistamilla mailla, ja maanomistaja ei ollut lainkaan hämmästynyt tapahtuneesta.

- Minulla on varmasti Taylorin rohkein kissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?