13-vuotias villilapsi löytyi venäläiskodista - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

13-vuotias villilapsi löytyi venäläiskodista

Vartalo mustelmilla ja hiukset täynnä täitä. Täysin puhumaton ja likainen. Tällaisena löydettiin Nizhni Novgorodissa olevasta kodista 13-vuotias Jevgeni.

4.3.2010 9:34

Karmean löydön teki naapuri, joka sattui kurkistamaan viereiseen huoneistoon.

- Hän näytti pikemminkin villieläimeltä, talonmiehenä toimiva Julija Brzhezinskaja sanoi Komsomolskaja Pravdalle.

- Kun naapurit toivat hänelle banaanin, hän alkoi syödä sitä kuorineen päivineen.

Pojan vanhemmat ovat molemmat alkoholisteja, jotka elättävät itsensä keräämällä tavaraa kaatopaikoilta. Mukanaan he ovat raahanneet myös poikaansa, mutta tiettävästi viimeiset kolme vuotta poika on ollut suljettuna asuntoon.

Kävi myös ilmi, että poika oli aikanaan käynyt jopa koulua, mutta jäänyt kotiin vanhempien alkoholismin pahennuttua. Erikoista onkin se, miksi kukaan viranomainen ei ole kiinnittänyt tähän mitään huomiota.

- Nyt täytyy selvittää, miksi sosiaaliviranomaiset eivät ole tehneet velvollisuuksiaan ja miksi koulun opettajat eivät ole tehneet ilmoitusta kadonneesta pojasta, Moskovski Komsomolets kirjoitti.

Venäläislehtien mukaan poika kärsi jo kouluaikana lievästä jälkeenjääneisyydestä, mutta hän oli silti oppinut muun muassa lukemaan ja kirjoittamaan. Kun poika vietiin sairaalaan, hän osasi sanoa ainoastaan yhden sanan: "da" eli kyllä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?