Suomalaisia ei ole tiettävästi loukkaantunut mellakoissa - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Suomalaisia ei ole tiettävästi loukkaantunut mellakoissa

Suomalaisia ei ole loukkaantunut Tallinnan mellakoissa Suomen paikallisen edustuston tietojen mukaan. Suomalaisten tilannetta on kysytty aamuin illoin parista sairaalasta, joihin suomalaisia yleensä viedään. Mellakoiden takia ei suomalaisia ole ollut niissä, kertoi konsuli Seppo Tauren lauantai-iltana.

28.4.2007 1:09 | Päivitetty 28.4.2007 20:19

Tallinnan poliisi laski kaksi kaupungin keskustassa perjantai-iltana kiinni ottamaansa suomalaista vapaaksi lauantaiaamuna. Mellakkapoliisi otti kaksi keski-ikäistä suomalaista miestä kiinni Tallinnan mellakoiden aikaan. He olivat kävelemässä Viru-kadulla lähellä keskusaukiota.

- Miehet olivat ilmeisesti väärässä paikassa väärän aikaan, sanoi Tauren. Miehet viettivät yön poliisin tiloissa, mutta pääsivät kuulustelujen jälkeen vapaaksi.

Lauantain vastaisena yönä Viru-hotellin yökerhossa sattui myös nyrkkinujakka, joka ei tosin liittynyt mellakoihin. Kolme suomalaismiestä ja paikan turvamies ottivat toisistaan mittaa niin, että turvamies loukkaantui. Suomalaiset miehet pidettiin tekojensa takia edelleen pidätettyinä lauantai-iltana, Tauren kertoi.

Tallinnassa olevia suomalaisia kehotetaan edelleen pysyttelemään illan ja yön aikana sisätiloissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?