Hammaslääkäri selitti kähmintää vasenkätisyydellä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Hammaslääkäri selitti kähmintää vasenkätisyydellä

Naispotilaidensa käpälöinnistä syytetty hammaslääkäri vetoaa vasenkätisyyteensä.

10.9.2010 13:09

Brittinaiset kertovat hammaslääkärin kosketelleen vastaanotollaan heidän rintojaan ja takamuksiaan. Syytetyn mielestä kyseessä on väärinkäsitys. Lääkärin mukaan hänen kätensä ovat vahingossa osuneet strategisesti vääriin paikkoihin, koska hammaslääkärin instrumentit on suunniteltu oikeakätisille.

53-vuotias mieslääkäri on potilaidensa mukaan myös ehdotellut "vaihtoehtoisia maksutapoja". Apulaiselleen hän on tunnustanut suoraan haluavansa harrastaa seksiä potilaidensa kanssa, kertoo Daily Mail.

Hammaslääkäri selitti tekojaan alansa harjoittajia vahtivalle viranomaiselle, kun kuusi potilasta valitti epäasiallisesta käytöksestä.

Istunnossa selvisi muun muassa, että lääkäri oli asetellut amalgaamipurkin erittäin tarkasti potilaansa rinnan päälle paikatessaan tämän hampaita. Australialaissyntyinen mies oli lisäksi tiedustellut hoitajalta, onko tämä jo menettänyt neitsyytensä.

- Hän kutsui minut odotushuoneesta vastaanotolleen ja vitsailimme yhdessä, kun hän yhtäkkiä läimäisi takamustani. Olin niin järkyttynyt, etten sanonut mitään. Toisen kerran tunsin oloni epämukavaksi, kun hän kurottaessaan jotain instrumenttia tuli hyvin lähelle rintaani, eräs potilas kertoi viranomaisille.

Hammaslääkärin asianajajan mukaan syy on oikeakätisille rakennetussa maailmassa.

- Tulitteko ajatelleeksi, että hän on vasenkätinen hammaslääkäri, joka työskentelee oikeakätiselle suunnitellulla vastaanotolla, puolustus selitti kurottelua.

Useat potilaat valittivat myös epäonnistuneesta hoidosta.

Lontoo

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?