Jorma Ollila kiistää venäläisväitteet: Kännykkäni oli äänettömällä! - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Jorma Ollila kiistää kännykkähäiriköinnin: Se oli äänettömällä!

Nokian hallituksen puheenjohtaja Jorma Ollila hämmästyi venäläislehden kertomusta, jonka mukaan hänen kännykkänsä olisi soinut kesken tärkeän puheen Moskovassa.

- Voin vakuuttaa, että venäläisten lehtitiedot ovat täysin virheellisiä. Kännykkäni oli koko eilisen päivän silent-moodissa eikä soinut koko päivän aikana, Ollilla ilmoitti IS:lle.

7.10.2009 11:54

- Voin vakuuttaa, että venäläisten lehtitiedot ovat täysin virheellisiä. Kännykkäni oli koko eilisen päivän silent-moodissa eikä soinut koko päivän aikana, puhumattakaan että se olisi soinut kesken esitykseni, Ollilla ilmoitti IS:lle.

Venäläinen Gazeta -lehti kertoi keskiviikkona, että Ollilan kännykkä olisi soinut kesken esitelmän, jonka hän piti Venäjän presidentin Dmitri Medvedevin tähdittämän yleisön edessä.

Ollila esiintyi kansainvälisessä nanoteknologian foorumissa, joka pidettiin tiistaina Moskovassa.

Gazeta-lehti kertoi varsin värikkäästi, kuinka ennen Ollilaa foorumissa esiintyi Medvedev. Hänen puhettaan lehti kehui energiseksi ja sujuvaksi.

Ollila esiintyi foorumissa Medvedevin jälkeen, ja hänen esityksestään lehdellä ei ollutkaan kovin hyvää sanottavaa.

- Ollila luki puheensa niin monotonisesti, että hän sai jotkut osallistujat nukahtamaan. He olivat iäkkäämpiä harmaapartaisia tutkijoita, ainakin ulkonäön perusteella, lehti kirjoitti.

Gazeta-lehden mukaan yksi nukkujista istui foorumissa aivan toimittajan vieressä. Lehden mukaan hänet Ollila sai hereille hieman erikoisella tavalla.

- Hän heräsi kännykkäpuheluun, jonka Ollila sai yllättäen. Puhuja takelsi, pyysi anteeksi, otti puhelimen esille ja hylkäsi nopeasti puhelun (minkä firman puhelin oli, sitä ei ehtinyt nähdä). Ja sitten Ollila jatkoi, lehti kirjoitti.

Ollilan mukaan mitään tällaista ei kuitenkaan tapahtunut.

- Tämän voi myös tarkistaa muilta paikallaolijoilta, hän huomautti.

Ollila kummastelee hieman myös venäläislehden tapaa luonnehtia hänen puhettaan.

- Kuulijoiden subjektiivisiin mielipiteisiin muutoin esityksestä en tietysti voi ottaa kantaa. Paikallaolijat kyllä antoivat kovin erilaista palautetta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?