Tyttöä raiskattiin kaksi tuntia - ohikulkijat eivät auttaneet - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Tyttöä raiskattiin kaksi tuntia - ohikulkijat eivät auttaneet

Kalifornialaisen Richmondin kaupungin asukkaat ovat järkyttyneet 15-vuotiaan tytön joukkoraiskauksesta, jonka näki ainakin 20 ohikulkijaa. Kukaan ei tehnyt mitään auttaakseen uhria.

28.10.2009 1:00

Lukion toista luokkaa käyvä tyttö oli viikonloppuna tanssimassa. Hän lähti juhlapaikalta läheisen koulun pihalle yhdessä muutaman koulukaverinsa kanssa, kun hänen kimppuunsa yhtäkkiä hyökättiin.

Poliisin mukaan tekijöitä oli jopa viisi, iältään 15-20-vuotiaita. He raiskasivat tyttöä parin tunnin ajan himmeästi valaistulla alueella.

Poliisin mukaan kukaan silminnäkijöistä ei auttanut tyttöä eikä soittanut poliisille. Poliisi sai lopulta vihjeen rikoksesta nuorelta naiselta, joka oli kuullut kahden pojan kerskuvan teoistaan.

Tyttö löydettiin lopulta rikospaikalta puolialastomana ja kuljetettiin sairaalahoitoon. Hänen vammansa eivät ole hengenvaarallisia.

- Teko oli aivan barbaarinen, sanoi poliisiluutnantti Mark Gagan tiistaina.

- En pysty käsittämään sitä, että useat ihmiset joko katselivat, kävelivät pois paikalta tai ottivat osaa väkivaltaan. Tämä on pahimpia rikoksia, jonka olen nähnyt 15-vuotisen urani aikana.

Poliisi sai kiinni kaksi epäiltyä tekijää, joista toinen oli juuri pakenemassa paikalta.

Richmondissa on viime vuosina ollut runsaasti väkivaltarikoksia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?