Norjan poliisi jahtaa vampyyria - puri korvan irti Halloween-juhlissa - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Norjan poliisi jahtaa vampyyria - puri korvan irti Halloween-juhlissa

Norjan poliisi etsii nyt Kristiansandissa Halloween-juhlilla veren makuun päässyttä vampyyria. Poliisi on etsinyt lauantaista lähtien vampyyriasuun pukeutunutta miestä, joka puraisi 23-vuotiaalta oslolaismieheltä korvan alaosan irti ja häipyi tiehensä korva suussaan.

Oslolainen Per-André Ruud menetti palan korvastaan, kun vampyyriasuun pukeutunut mies hyökkäsi puremaan.

2.11.2009 9:17

Oslolainen Per-André Ruud oli ystäviensä kanssa Kristiansandin lähistöllä sijaitsevassa Grimstadissa juhlimassa Halloweenia, kun hän joutui yllätyshyökkäyksen kohteeksi. Vampyyriasuun pukeutunut mies hyökkäsi hänen kimppuunsa ja puri Ruudin vasemman korvan alaosan irti.

- Kaikki tapahtui niin nopeasti. Ennen kuin tajusin mitään, hän oli puraissut ja repäissyt irti puolet korvastani, Ruud muisteli viikonlopun kauhunhetkiään Verdens Gangin verkkosivuilla.

Vampyyri pakeni nopeasti paikalta ja jätti järkyttyneen Ruudin anelemaan apua. Vampyyri oli vienyt Ruudin korvalehden mukanaan. Korvalehden alaosaan jouduttiin ompelemaan 22 tikkiä.

- Se oli täysin mieletöntä. En ollut koskaan aikaisemmin nähnyt miestä, ja oli täysin sattumaa, että hän päätti hyökätä minun kimppuuni. Olen kuitenkin iloinen, ettei hän käynyt kurkkuuni, Ruud siunaili.

- Nyt tämä ei ole erityisen hauskaa, mutta ehkä tämä joskus tuntuu hupaisalta jutulta, Ruud pohti.

Juttua tutkiva Kristiansandin poliisi ei ole saanut vampyyria vielä kiinni.

- Meillä on kuitenkin hyvät johtolangat, joita seuraamme, vakuutti polisin edustaja Ernst Ragnar Pfaff VG Nettille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?