Tällainen on täydellinen rintavarustus - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Tällainen on täydellinen rintavarustus

Nyt se on ratkaistu: täydellisten rintojen salaisuus. Asialla oli brittiläinen plastiikkakirurgi, joka paneutui haasteeseen syvällisesti.

24.9.2007 18:33 | Päivitetty 24.9.2007 21:42

Brittiläinen plastiikkakirurgi Patrick Mallucci esittelee tällä viikolla Lontoossa teesinsä siitä, miltä ihanteellisen rinnan tulisi näyttää. Hän on perehtynyt asiaan paitsi työssään myös tutkimalla suuren määrän yläosattomien mallien kuvia miestenlehdissä ja brittitabloideissa.

Havaintojensa ja mittaustensa perusteella Mallucci pystyy nyt kertomaan, minkälainen rinta miellyttää katsojan silmää keskimääräisesti eniten.

- Totta kai henkilökohtaiset mieltymykset pitää ottaa huomioon, mutta tämä on auttanut minua kehittämään mallin, jota olen menestyksellä käyttänyt jo jonkin aikaa, Mallucci selittää.

Hän viittaa rintojen kauneusleikkauksiin, joita käsittelevä konferenssi järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Noin 200 kirurgia jakaa kokouksessa kokemuksiaan erilaisista implanteista ja leikkausmenetelmistä.

Kauneusmäärittelyn lähtökohdaksi otetaan nänni, jonka keskeltä piirretään vaakatasossa suora viiva rinnan yli. Rintaa pitää tällöin näkyä hieman enemmän viivan alapuolella kuin sen yläpuolella.

- Ihanne oli 45-55 prosentin jakauma, eli että nänni ei ole aivan keskellä rintaa. 45 prosenttia rinnasta jää linjan yläpuolelle ja 55 prosenttia alapuolelle, Mallucci selittää.

Lisäksi nännin pitää Malluccin mukaan osoittaa lievästi yläviistoon.

Kauneuskirurgi kertoo myös keskustelleensa asiasta useiden mallien kanssa, ja hänen mukaansa nämä ovat olleet pääasiassa yhtä mieltä määrittelystä.

Brittitabloidit mittailivat maanantain numeroissaan heti antaumuksella, kenellä paikallisella kuuluisuudella on täydelliset rinnat. Ja kenellä ei.

Täydellisten joukkoon pääsivät Daily Mailissa huippumalli Caprice Bourret ja Sun-lehdessä kolmossivun tyttö Keeley.

Daily Mail myös todisti kuvien avulla, että Posh Spice Victoria Beckham lukeutuu ei-täydellisten joukkoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?