Madeleinen vanhemmat lopettavat kampanjoinnin - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Madeleinen vanhemmat lopettavat kampanjoinnin

Portugalissa siepatun neljävuotiaan Madeleine McCannin vanhemmat kertoivat tunteikkaassa haastattelussaan valmistautuvansa suremaan tytärtään.

Portugalissa kaapatun Madeleine McCannin vanhemmat aikovat keskittyä nyt kampanjoinnin sijaan suremiseen.

11.6.2007 7:12

Gerry ja Kate McCann kertoivat aikovansa lopettaa kampanjoinnin tyttärensä löytymiseksi ja keskittyvänsä nyt omiin tunteisiinsa.

- Meidän täytyy nyt surra. Ei siksi, että pelkäisimme pahinta, vaan siksi, että hän ei ole luonamme. Meidän täytyy nyt päättää, mitä kannattaa tehdä seuraavaksi, Gerry McCann sanoi Sunday Mirror -lehden haastattelussa.

Pariskunta on työskennellyt väsymättä Madeleinen löytymisen puolesta. Pikkutyttö siepattiin lomahotellista Praia da Luzissa 39 päivää sitten.

Vanhemmat ovat nyt matkustaneet Marokkoon, jossa turisti kertoi nähneensä Madeleinelta näyttävän pikkutytön. Marokossa McCannit tapaavat poliitikkoja ja lastensuojeluviranomaisia. Viimeisen matkansa jälkeen he lentävät takaisin Portugaliin.

- Vaikka me keskustelemme joka päivä siitä, mitä kannattaisi tehdä tulevaisuudessa, toivomme yhä joka aamu, että saisimme tyttäremme tänään takaisin, Kate McCann totesi.

- Tunnen olevani lähellä Madeleinea Portugalissa. Tietysti hän voi olla kauempana meistä täällä kuin Britanniassa, mutta henkisesti olen lähempänä häntä täällä.

Kate McCann ei ole vielä valmis matkustamaan takaisin Britanniaan. Gerry McCann aikoo kuitenkin matkustaa kotimaahansa muutamaksi päiväksi.

Kate McCann totesi, että julkisten esiintymisten aika alkaa olla ohi. Pariskunta tietää tehneensä kaiken mahdollisen tyttärensä löytymiseksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?