Michael Jackson istuisi tuomionsa joukkomurhaajan kanssa - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Michael Jackson istuisi tuomionsa joukkomurhaajan kanssa

Mikäli Michael Jackson todetaan syylliseksi alaikäisen pojan seksuaaliseen hyväksikäyttöön, hän voi joutua kärsimään jopa 20 vuoden vankeustuomion yhdessä Yhdysvaltain tunnetuimmista vankiloista.

3.3.2005 0:00

Popin kuningas saisi vankitovereikseen 60-luvun kulttimurhaajan Charles Mansonin ja senaattori Robert Kennedyn salamurhaajan Sirhan Sirhanin.

Sekä Manson että Sirhan istuvat elinkautistaan Corcoranin vankilassa Kaliforniassa, jonne Jacksonkin siirrettäisiin tuomiotaan kärsimään. Corcoranilla on tyly maine Yhdysvaltain vaarallisimpien rikollisten säilytyspaikkana.

Silkkihansikkain ei Michael Jacksoniakaan siellä kohdeltaisi. New Criminologist -lehti paljastaa Corcoranin erikoisvartioidun 4A-osaston olevan popin kuninkaan todennäköisin sijoituspaikka. Erikoisvartiointi on tarpeen, sillä mikäli Jackson tuomittaisiin, olisi hän muiden vankien hampaissa kuuluisuutensa ja seksirikostensa takia.

Jacksonin oikeudenkäynnin kolmantena päivänä eilen oli todistamassa poptähden entinen pr-avustaja. Tämän mukaan Jacksonin asianajaja oli suunnitellut leimaavansa hyväksikäyttösyytöksiä esittäneen pojan äidin "crack-huoraksi".

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?