Sarah Palinin teinityttären lapsen isä puoluekokoukseen - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Sarah Palinin teinityttären lapsen isä puoluekokoukseen

Varapresidenttiehdokas Sarah Palinin tyttären Bristol Palinin kihlattu Levi Johnston on torstaiaamuna Suomen aikaa Palinien mukana USA:n republikaanien puoluekokouksessa.

3.9.2008 8:00 | Päivitetty 3.9.2008 17:18

Levi Johnstonin, 18, äidin Sherry Johnstonin mukaan poika on jo matkustanut Alaskasta kokouspaikalle Minnesotan St. Pauliin. Levi tullee Sarah Palinin puheen jälkeen myös näyttäytymään puhujalavalle yhdessä muun Palinin perheen kanssa.

Sherry Johnston kertoi Associated Press -uutistoimistolle, että nuori pariskunta aikoi avioitua jo ennen tietoa Bristolin raskaudesta.

Nuoret ovat olleet yhdessä yli vuoden ja kihloissakin jo pitkään. Ennen babygate-kohun alkamista Bristol Palinilla oli kihlasormus vasemmassa nimettömässään perjantain vaalitilaisuudessa Ohiossa, jossa Palinit esiteltiin ensi kertaa.

Bristol Palinin, 17, raskauskohu on alkuviikosta peittänyt alleen muut aiheet USA:n vaalikampanjoinnissa.

Sherry Johnston sanoo olevansa huolissaan poikansa pärjäämisestä median huomion kohteena. Hänen mukaansa teini-ikäisillä on ylipäänsä vaikeaa raskauden kanssa, ja koko kansakunnan seuraaminen vain pahentaa asiaa.

Republikaanien puoluekokouksen toisena iltana Sarah Palin keräsi suurimmat suosionosoitukset joka kerta, kun puhujat mainitsivat hänen nimensä.

John McCainin kampanjajohtajan Steve Schmidtin mukaan medialla on "missio tuhota" Sarah Palin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?