Ulkomaat

Alla Pugatshovan tyttärenpoika kaapattiin Tshetsheniaan

Julkaistu: , Päivitetty:

Alla Pugatshova, koko Venäjän primadonna, on sokissa, sillä hänen tyttärensä ex-mies on kaapannut laulajan lapsenlapsen, 11-vuotiaan Deni-pojan.

Komsomolskaja Pravdan mukaan Denin isä Ruslan Baisarov väitti vievänsä pojan matkalle Ranskaan ja Disneylandiin, mutta kaappasikin hänet Tshetsheniaan.

Deni syntyi Pugatshovan tyttären Kristina Orbakaiten ja Baisarovin avoliitosta 1998.

Baisarovilla on tähän asti ollut tapaamisoikeus poikaansa, mutta nyt hän on ilmoittanut haluavansa ottaa pojan kokonaan itselleen.

Pugatshova ja Orbakaite kävivät syyskuun 1. päivänä tekemässä rikosilmoituksen lapsikaappauksesta sen jälkeen, kun pojan isä ei tuonut tätä kouluun lukuvuoden ensimmäisenä päivänä.

Baisarov oli ottanut pojan luokseen heinäkuun 22. päivänä, ja hänellä on hallussaan myös kaikki pojan henkilöpaperit.

Pojan tämänhetkistä olinpaikkaa Tshetsheniassa ei tiedetä tarkkaan. Baisarovin äiti asuu tasavallassa, joten on mahdollista että isä ja poika ovat hänen luonaan.

Kristina Orbakaite on äitinsä tapaan tunnettu laulaja Venäjällä. Hänen nykyinen miehensä on venäläistä syntyperää oleva amerikkalainen Mihail Zemtsov.

Miljoona ruusua -kappaleella Suomessa tunnetuksi tullut Pugatshova on yhä nykyisin yksi Venäjän suosituimmista artisteista.

Hänellä on maassa muun muassa oma radioasema ja kenkämerkki, ja hänet voi nähdä television musiikkiohjelmissa viikoittain.