Schröder adoptoi venäläispojan - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Schröder adoptoi venäläispojan

Saksan entistä liittokansleria Gerhard Schröderiä ei ikä paina, ainakaan perheenisänä. 62-vuotias politiikan veteraani on adoptoinut pienen venäläispojan.

18.8.2006 6:59

Perheenlisäyksen paljasti eilen saksalainen Bild-lehti. SPD-puolueen Hannoverin piireistä vahvistettiin, että Schröderien perheeseen kuuluu pieni poika.

Bildin saamien tietojen mukaan lapsi on alle vuoden ikäinen, tummasilmäinen söpöliini, ja kotoisin Pietarista.

Asia paljastui, kun Schröderin Hannoverin kodin naapurit ihmettelivät lastenvaunuja työntelevää vaimoa Doris Schröder-Köpfiä, 43.

Uuden tulokkaan myötä Schröderien perheeseen kuuluu kolme lasta. Kaksi vuotta sitten pariskunta adoptoi pietarilaisesta lastenkodista nyt 5-vuotiaan Viktorian. Doris Schröder-Köpfin tytär Klara on jo 15-vuotias. Schröderillä itsellään ei ole biologisia lapsia yhdestäkään neljästä avioliitostaan.

Schröderiä kritisoitiin jo silloin, kun tämä adoptoi ensimmäisen lapsensa. Kuusikymppistä isäpappaa pidettiin liian vanhana, eikä tämän ikäisten ole yleensä enää mahdollista adoptoida lasta. Schröderien apuna adoptiopuuhissa epäiltiinkin tuolloin olleen itse Venäjän presidentin Vladimir Putinin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?