Huumekoukussa ollut 14-vuotias poika raiskasi 58-vuotiaan naisen - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Huumekoukussa ollut 14-vuotias poika raiskasi 58-vuotiaan naisen

15-vuotias brittiteini tuomittiin vankeuteen, koska tämä oli raiskannut 58-vuotiaan naisen naisen kotona. Raiskauksen aikaan poika oli vain 14-vuotias.

20.10.2008 13:45

Tuomarin mukaan teinipoika joutuu istumaan tuomiotaan ainakin viisi vuotta ennen mahdollisuutta ehdonalaiseen, kertoo Daily Mail verkkosivuillaan.

Pojalla on mittava rikollisura takana nuoresta iästään huolimatta. Hänet on tuomittu 63 kertaa aikaisemmin ja hän on ollut oikeudessa 38 kertaa.

Pojan epäillään murtautuneen naisen taloon keittiön ikkunasta puoli viiden aikaan aamuyöstä. Hän oli syyttäjän mukaan ottanut keittiöstä veitsen aseeksi ja mennyt naisen makuuhuoneeseen.

Naisen herätessä poika oli seisonut hänen vierellään veitsi kädessä. Nainen oli hädissään tarjonnut pojalle rahaa ja pyytänyt poistumaan, mutta raha ei häntä kiinnostanut. Raiskattuaan naisen poika varasti hänen autonsa ja otti mukaansa lakanat sängystä kätkeäkseen todisteet.

Nuorukainen jäi myöhemmin kiinni ajettuaan poliisin edessä varastetulla autolla. Hän yritti vastustaa pidätystä ja hyökkäsi poliisin koiran kimppuun, mutta joutui itse koiran puremaksi.

Raiskauksen aikaan kannabista, kokaiinia ja ekstaasia käyttänyt nuorukainen ei omien sanojensa mukaan muista tapahtuneesta juuri mitään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?