Äiti jäi koukkuun peliin - unohti lapset ja koirat - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Äiti jäi koukkuun peliin - unohti lapset ja koirat

Koirat kuolivat ja lapset jäivät hoitamatta, kun heidän äitinsä jäi koukkuun tietokonepeliin, kertoo brittiläinen Daily Mail.

13.9.2010 10:00

Puolen vuoden ajan brittiäiti pelasi netissä peliä nimeltään Small World, jossa seikkaillaan muun muassa velhojen ja örkkien kintereillä.

Samaan aikaan kun yksinhuoltajaäiti pelasi läppärillään, perheen saksanpaimenkoira ja sekarotuinen metsästyskoira kuolivat nälkään ruokasalin lattialle.

9-13-vuotiaat lapset joutuivat syömään haudutettuja papuja kylmänä purkista päin, kun äiti ei ollut laittamassa heille ruokaa.

Daily Mailin mukaan 33-vuotias äiti nukkui vain pari tuntia yössä. Asunnosta tuli hetkessä melkoinen kaatopaikka. Äiti jaksoi juuri ja juuri laittaa lapset kouluun, mutta muu aika kului pelaamiseen.

Tapaus tuli ilmi, kun naapuri kurkkasi asuntoon postiluukusta. Hän järkyttyi perheen tilanteesta niin, että soitti paikalle viranomaiset, jotka ottivat lapset huostaan.

Oikeudessa naiselta kiellettiin internetin käyttö ja lemmikkien pitäminen. Hän sai lasten ja eläinten laiminlyönnistä ehdollisen vankeustuomion.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?