Teinipojat murhasivat kuusi - matkivat Hannibal Lecteriä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Teinipojat murhasivat kuusi - matkivat Hannibal Lecteriä

Kauhuelokuva Uhrilampaat toimi kahden 12-vuotiaan venäläispojan innoittajana, kun he päättivät ryhtyä matkimaan sarjamurhaaja Hannibal Lecteriä.

Kauhuelokuva Uhrilampaat toimi kahden 12-vuotiaan venäläispojan innoittajana, kun he päättivät ryhtyä matkimaan sarjamurhaaja Hannibal Lecteriä.­

12.2.2009 17:11

Neljän vuoden ajan pojat pitivät kotikaupunkiaan Tomskia kauhun vallassa, sillä kaduilla tapahtui selittämättömän raakoja murhia. Miliisi ei kuitenkaan onnistunut saamaan tekijöitä kiinni eikä kukaan olisi osannut aavistaa, että kyseessä olivat hyvien perheiden kaksi teinipoikaa.

Andrei H. ja Stanislav P. jäivät kiinni sattumalta äskettäin, kun he kävivät kadulla uuden potentiaalisen uhrinsa kimppuun. Life.ru-nettilehden mukaan 16-vuotiaat pojat tunnustivat kuulusteluissa varsin pian, että heidän kontollaan on kuusi murhaa.

- Ensimmäisen rikoksensa he tekivät 12-vuotiaana, syyttäjän edustaja Sergei Shabalin kertoi lehdelle.

- Aluksi heidän tarinaansa ei uskottu, mutta kun arkistot avattiin ja kuolemantapaukset tutkittiin, murhaajien kädenjälki osui yksiin kertomusten kanssa, Shabalin sanoi uutispalvelu Newsru.comin mukaan.

Miliisien mukaan kaikki uhrit oli valittu sattumanvaraisesti kadulta. Naiset oli raiskattu, ryöstetty ja tapettu raa'asti.

Teinipojat kertoivat, että he ryhtyivät surmatöihin katsottuaan Uhrilampaat-elokuvan. Oman kertomansa mukaan he halusivat kokea, miltä tuntuu viillellä ja tappaa ihminen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?