Mies yritti sahata kätensä irti ravintolassa - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Mies yritti sahata kätensä irti ravintolassa

Kokaiinia piikittänyt kalifornialaismies uskoi saaneensa ilmakuplan verisuoneen. Hän juoksi lounasravintolaan, jossa yritti puukolla nirhaten ja isolla veitsellä sahaten irrottaa käsivartensa.

1.9.2008 17:05

Telegraph-lehden mukaan Michael Lasiter, 33, oli Kalifornian Modestossa motellissa käyttämässä kokaiinia. Hän uskoi työntäneensä annoksen seassa ruiskulla erehdyksessä tappavasti ilmaa verenkiertoonsa.

Lasiter arveli käsivarren nopean irrottamisen olevan ainoa tapa saada henki säilymään. Hän juoksi läheiseen ravintolaan, otti siellä olleen asiakkaan edestä pöydältä voiveitsen ja alkoi puukottaa sillä oikean käsivartensa hauista.

Käsivarsi kuitenkin pysyi kantimissaan. Niinpä Lasiter haki ravintolan keittiöstä teurastajan veitsen, jolla hän alkoi kiihkeästi sahata käsivarttaan.

Poliisin ehtiessä paikalle Lasiter oli yhä sahaamishommissa. Viranomaiset joutuivat käyttämään häneen tainnutinta.

- Hän ei totellut useita käskyjä ja jatkoi itsensä puukottamista. Hän kaivoi veitsellä käsivarttaan. En ole ikinä nähnyt vastaavaa. Muutaman hetken ajan oli kiihkeää, mutta monet asiakkaat eivät edes tienneet mitä tapahtui, poliisivirkailija Brian Findlen totesi.

Lasiter pidätettiin ja siirrettiin sairaalahoitoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?