Isä puukotti tyttären tottelemattomuuden takia

Julkaistu:

Amerikkalainen Zionin pikkukaupunki yrittää toipua järkyttävästä pikkutyttöjen kaksoissurmasta ja erityisesti poliisin tekemästä pidätyksestä. Poliisin pidättämä Jerry Hobbs on toisen tapetun tytön, Laura Hobbsin isä. Äskettäin vankilasta vapautunut mies on tunnustanut surmat.

Jerry Hobbs kertoi tutkijoille, että hän oli vihainen 8-vuotiaalle Lauralle siitä, ettei tämä ollut noudattanut sovittua kotiintuloaikaa. Hobbs, 34, oli löytänyt tytön puistosta leikkimässä parhaan ystävänsä Krystal Tobiaksen, 9, kanssa.

- Hän oli käskenyt tytärtänsä lähtemään kotiin ja läimäyttänyt tyttöä, kun tämä oli vastustellut, Hobbsia kuulustellut Jeff Pavletic kertoi.

Hobbsin kertomuksen mukaan Krystal oli ystäväänsä puolustaakseen ottanut esiin pienen veitsen, ja tästä raivostuneena Hobbs oli tempaissut sen itselleen. Sitten hän oli iskenyt tyttöjä sillä silmittömästi.

- Kyseessä oli varsinainen pikkutyttöjen teurastus, Pavletic kuvaili.

Lauraa oli isketty kaksikymmentä, Krystalia yksitoista kertaa. Isän raivokohtausta kuvaa se, että yksi Lauran kaulaan osuneista iskuista ylsi selkärankaan saakka.

- Se oli raakaa hakkaamista, toistuvia veitseniskuja. Se oli varsin hirvittävää, osavaltion syyttäjäviranomainen Michael Waller sanoi.

Veritekojen päätteeksi Jerry Hobbs raahasi tyttöjen ruumiit metsän suojaan. Äitienpäivän iltana kadonneet parhaat ystävykset löydettiin seuraavana aamuna. Hobbs itse johdatti poliisit surmapaikalle Beulahin puistoon. Hän väitti löytäneensä uhrit etsittyään tyttöjä läpi yön heidän isoisänsä kanssa.

Jerry Hobbsilla on poliisin mukaan pitkä rikosrekisteri sekä hyvin kiivas luonne. Mies oli palannut perheensä luokse Illinoisiin Zionin pikkukaupunkiin kuukausi sitten kärsittyään loppuun vankilatuomionsa. Hän joutui telkien taakse Teksasissa Wichita Fallsissa riehuttuaan moottorisahan kanssa entisen avovaimonsa luona vuonna 2001.