Kumivalas pelasti hoitajan tiikerin kynsistä - katso kuvat - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Kumivalas pelasti hoitajan tiikerin kynsistä - katso kuvat

Eläinpuiston työntekijä koki kauhunhetkiä, kun hän joutui yllättäen kasvokkain kissapedon kanssa.

Jeff Harwell liukastui kesken esityksen ja oli vähällä joutua kaksivuotiaan Chalet-tiikerin kynsiin.­

19.7.2010 18:09

Arizonassa Yhdysvalloissa sijaitsevan villieläinpuiston työntekijä Jeff Harwell liukastui kesken esityksen, jossa oli mukana täysikasvuinen valkoinen bengalintiikeri Chalet.

Harwellin nopea reagointi pelasti hänet tiikerin kynsistä. Hän heitti ilmalla täytetyn kumisen valaan aitauksessa olleeseen vesialtaaseen, jolloin tiikerin huomio kiinnittyi uimaleluun viime hetkellä.

Eläinpuiston päivittäisessä esityksessä tiikerit ja niiden hoitajat leikkivät kissa ja hiiri -leikkiä kumivalaiden kanssa. Tiikerit ovat niin innostuneita leikkivalaista, että ne eivät vahingoita leikkiin osallistuvia työntekijöitä.

Harwell kuitenkin liukastui märällä nurmella ja joutui tiikerin ja kumilelun väliin, jolloin syntyi todellinen vaaratilanne.

- Tiikereitä kohdellaan hyvin, joten hoitajat ovat niille kuin kavereita. Tiikereillä ei ole syytä tarkoituksella vahingoittaa heitä. Mutta kissaeläimet ovat kuitenkin kissaeläimiä, joten näytöksessä on oltava erittäin varovainen, sanoo luontokuvaaja Kathleen Reeder Daily Mail -lehden mukaan. Reeder otti valokuvat tilanteesta.

Harwell reagoi nopeasti ja heitti kumivalaan aitauksessa olevaan altaaseen.­

Tiikerin huomio kiinnittyi kumivalaaseen viime hetkellä.­

Harwell pelastui, kun tiikeri keskittyi lempileluunsa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?