Vauvanvaunut karkasivat - tytär kuoli äidin silmien edessä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Vauvanvaunut karkasivat - tytär kuoli äidin silmien edessä

Brittiäiti ryntäsi nelivuotiaan poikansa perään kohtalokkain seurauksin Manchesterissa viime maanantaina. Äidin työntämät lastenvaunut lipsahtivat jalkakäytävältä suoraan ajoradalle ja murskaantuivat 30-tonnisen rekan alle.

28.11.2007 15:14

Vaunuissa ollut puolitoistavuotias Noor-tytär kuoli välittömästi. Tapaus sattui vilkkaan kadun varrella iltapäivällä, kun Shamilla Taswar, 24, oli juuri hakenut lapsensa tarhasta.

Perheen Ali-poika riuhtaisi jalkakäytävällä kätensä irti äidin otteesta ja lähti karkuun. Äiti yritti ottaa poikansa kiinni ja päästi samalla otteensa irtoamaan vaunuista.

Rekan kuljettaja ei ehtinyt tehdä mitään.

- Tämä oli tyrmistyttävä tragedia, karmeiden yhteensattumien summa. Kukaan ei syytä ketään, kuvaili poliisin edustaja Daily Mailille.

Äiti ja rekan kuljettaja joutuivat järkytyksen vuoksi sairaalahoitoon. Äiti meni niin sokkiin, että hän ei pystynyt puhumaan onnettomuuden jälkeen. Hänen aviomiehensä saapui sairaalaan lohduttamaan.

- Hän oli pieni, kaunis tyttöni, elämäni valo. Aina kun tulin kotiin, hän ryntäsi halaamaan minua. Sydäntäni särkee, koska hän ei tee niin enää koskaan, tytön isä vaikeroi lehdelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?