Belgialaisyritys tarjoaa illallisia taivaalla - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Belgialaisyritys tarjoaa illallisia taivaalla

Belgialaisyrittäjät David Ghysels ja Stephan Kerkhofs ovat päättäneet viedä ulkona syömisen aivan uudelle tasolle. Heille vain taivas on rajana. Kirjaimellisesti.

8.7.2008 6:56

Miesten Dinner in the Sky -ravintolayrityksessä illallispöytä roikkuu korkealla taivaissa vaijerien varassa, tuuli puhaltaa sisään ja maisema aukeaa sinne, minne se on tilattu aukeamaan.

Toistaiseksi yritys on toteuttanut hurjapäisiä illallisia maailman metropoleissa, kuten Lontoossa ja Barcelonassa. Seitsemän tonnin painoinen pöytä nostetaan nosturilla ja kahdeksalla vaijerilla 50 metrin korkeuteen. Illallistamaan mahtuu yhtä aikaa enintään 22 ruokailijaa.

Kokki ja kaksi tarjoilijaa häärivät pöydän keskellä. Jos ruokailijat toivovat musiikkia, bändi nostetaan juhliin erillisellä nosturilla.

Makunautinnot taivaalla maksavat halvimmillaan noin 15000 dollaria (noin 9500 euroa), mutta hinta ei vielä sisällä juomia.

Käytännönläheistä luonnollisesti ihmetyttää kaikkein luonnollisin kysymys.

- Toimitaan aivan kuten missä tahansa ravintolassa. Kysyt tarjoilijalta, missä miesten- tai naistenhuone sijaitsee. Sitten pöytä lasketaan alas ja menet vessaan, Dinner in the Skyn toimitusjohtaja David Ghysels kertoi IS:lle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?